Українці підтримують вимогу Віктора Медведчука зупинити вуличне свавілля радикалів

На думку експертів, Володимир Зеленський продовжує йти на поводу у націонал-радикалів

Незважаючи на те, що Володимир Зеленський на президентських виборах отримав безпрецедентну підтримку українського народу, він продовжує йти на поводу у малочисельних груп націонал-радикалів, які тиснуть на нього за допомогою вуличних акцій протесту. Про це в эфиретелеканала "NewsOne" розповів політичний експерт Василь Вакаров.

На неприпустимість потурати вуличних угруповань у своєму зверненні до глави держави вказав голова Політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук, з такою точкою зору український народ повністю згоден, вважає Василь Вакаров.

"Віктор Медведчук відкрито говорить прості і розумні речі, на які кожен громадянин може дати відповідь, але, на жаль, не дає відповідь Володимир Зеленський, оскільки йому нічого сказати. Чому у нас керує вулиця? Громадяни України обрали Зеленського президентом України, а на нього тисне вулиця. Прийшли радикали під Офіс Президента, прийшли під суди, він йде їм на поступки. У вуличних акціях протесту беруть участь в основному маргінальні елементи. І, як правильно зазначив Медведчук, ці невеликі групи людей в своїх цілях використовують політичні сили", - зазначив експерт.

При цьому, додав, що "73% громадян України, які обрали Зеленського працюють і виховують дітей. У них немає часу ходити на мітинги і протестувати", - додав Василь Вакаров.

Нагадаємо, що Віктор Медведчук вимагав від Володимира Зеленського приборкати націонал-радикалів.

"Монополія насильство має належати обраної народом влади, а не націонал-радикалам, яких певні політичні сили ставлять над законом і використовують у своїх метою", - зазначив у своєму зверненні Віктор Медведчук.

Як раніше повідомляли "Коментарі", близько півсотні осіб, озброєних палицями, намагалися прорватися в будівлю Верховної Ради. Натовп зупинили співробітники поліції, в результаті чого відбулися бійки.