Головна Новини Політика Скандали У Зеленського заявили, що Порошенко міг зірвати операцію по бойовиках ПВК "Вагнера"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили, що Порошенко міг зірвати операцію по бойовиках ПВК "Вагнера"

Порошенко може бути причетний до зриву операції

2 березня 2021, 14:00 comments1247
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович заявив, що п'ятий президент Петро Порошенко може бути причетний до зриву можливої ​​операції із затримання бойовиків російської ПВК "Вагнер". Про це він повідомив в інтерв'ю на каналі "Politeka".

У Зеленського заявили, що Порошенко міг зірвати операцію по бойовиках ПВК "Вагнера"

Фото: Google

За його словами, Порошенко може бути причетний до зриву можливої ​​операції українських спецслужб із затримання бойовиків приватної військової кампанії "Вагнер". Він зазначив, що в Раді необхідно створити тимчасову слідчу комісію, навіщо наполягає сам Порошенко.

Радник глави ОП заявив, що в разі створення ТСК, самого Порошенка і колишнього начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василя Бурбу може чекати безліч неприємних сюрпризів.

Арестович сказав, що комісія визначить, хто реально винен у зриві операції, а, на його думку, справжніми винуватцями завжди є ті, хто кричить голосніше за всіх.

Він сказав, що можливо операцію зірвало саме оточення Петра Порошенка, оскільки, за словами п'ятого президента, її почали ще у 2018 році. Радник Андрія Єрмака підкреслив, що Порошенко чи його люди могли злити операцію, яка була під контролем спецслужб Росії.

В кінці Арестович висловив сумнів в тому, що сама операція із затримання бойовиків ПВК "Вагнер" взагалі була.

Довідка: Олексій Арестович призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу Президента Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи стане Арсен Аваков новим прем'єр-міністром України.

Читайте також про головну умову, за якої Путін покине Крим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини