Трамп відмовився повертатися до Twitter: причина здивувала багатьох

Політик добре відомий своїм непередбачуваним характером, проте останні його заяви справді здивували громадськість.

Колишній президент США Дональд Трамп вкотре вирішив епатувати публіку та заявив про своє небажання знову вести власний аккаунт у соціальній мережі Twitter.

Про це він розповів під час з'їзду Republican Jewish Coalition.

Так, Дональд Трамп заявив, що не збирається повертатися до Twitter і не вестиме там свій аккаунт. Політик аргументував своє рішення тим, що в цій соціальній мережі було помічено дуже багато фейкових облікових записів. Також Трамп зазначив, що у Twitter, нібито, стрімко падає кількість користувачів і відповідно знижуються охоплення аудиторії.

Колишній президент США порадив усім охочим приєднуватися до його соціальної мережі - Truth Social, оскільки вона "набагато зручніша і безпечніша". Крім цього, Трамп заявив, що у Truth Social спостерігаються "величезні охоплення аудиторії".

Варто зазначити, що незважаючи на своє небажання повертатися в Twitter Дональд Трамп тепло відгукнувся про покупку Ілоном Маском цієї соцмережі та назвав останнього "відмінним хлопцем", який йому завжди подобався.

Нагадаємо, аккаунт Трампа був "довічно" заблокований у Twitter у 2021 році через заклики, які згодом призвели до штурму Капітолію. Крім цього, акаунти екс-президента США були заблоковані і в таких соціальних мережах, як Facebook, Instagram, Snapchat і Twitch.

Цікаво, що Трамп вважав саме Twitter своєю найулюбленішою соцмережею - тут він часто ділився з шанувальниками своїми особистими судженнями на той чи інший рахунок, сперечався з опонентами і різко висловлювався.

Після блокування у Twitter Дональд Трамп заявив, що він знайшов $1 мільярд для створення своєї власної соціальної мережі Truth Social, яка має стати альтернативою "ліберальним платформам". Соцмережа була запущена у 2022 році.

Після того, як Ілон Маск придбав Twitter і почав масштабну "реорганізацію" Дональду Трампу повернули його аккаунт. Це сталося після того, як Маск влаштував публічне голосування. За повернення облікового запису Трампу проголосувало понад 51% опитаних. Загалом у голосуванні взяло участь понад 15 мільйонів користувачів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Ілон Маск має намір ввести у Twitter платні відео.

Читайте також: Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike.