Головна Новини Політика Скандали Трамп планує створити свої ЗМІ, щоб знищити Fox News
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп планує створити свої ЗМІ, щоб знищити Fox News

В оточенні Дональда Трампа вважають, що медіа Fox News передчасно оголосили про перемогу Джо Байдена

12 листопада 2020, 20:31
Поділіться публікацією:

3 листопада, в день виборів, Fox News поспішно оголосили переможця "президентських перегонів".

Трамп планує створити свої ЗМІ, щоб знищити Fox News

Фото: Verelq

Після поразки Трампа на виборах президента США, діючий президент задумався про створення власної медіакомпанії, щоб скласти конкуренцію та "знищити" компанію Fox News.

У передвиборчому штаті Дональда Трампа вважають, що медіа Fox News передчасно оголосили про перемогу Джо Байдена під час підрахунку голосів в Арізоні. Далі цю новину підхопили і інші американські ЗМІ. Така поспішна витівка від видавництва привела Трампа в лють, тому він хоче його "ліквідувати".

Трамп виявив бажання створити цифрове ЗМІ, оскільки вважає, що створення телеканалу буде нерентабельно. Аудиторію видання планують набирати з прихильників Трампа на основі підписок користувачів.

Паралельно зі створенням медіа імені Дональда Трампа, політик планує "знищити" Fox News під час кампанії по перерахунку голосів.

Слід згадати, що Дональд Трамп заявляє про фальсифікації виборів і корупції. Штаб Трампа оголосив, що демократи могли підробити виборчі бюлетені, які були надіслані поштою.

"Коментарі" повідомляли, що виборчий штаб чинного президента США Дональда Трампа і представники Республіканської партії подали цілий ряд позовів з метою оскаржити процес підрахунку голосів, щонайменше, в п'яти штатах за підсумками президентських виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини