Головна Новини Політика Скандали "Тихо терплять і ненавидять": екс-соратник Коломойського розповів про "котлетні вечірки" в офісі олігарха
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тихо терплять і ненавидять": екс-соратник Коломойського розповів про "котлетні вечірки" в офісі олігарха

За словами Корбана, для Коломойського в порядку речей "кинутися" на своїх гостей і вилаяти їх матом

17 вересня 2020, 00:35
Поділіться публікацією:

Бізнесмен та екс-наближений Ігоря Коломойського Корбан в своєму інтерв'ю "Країні" розповів про "котлетні вечірки" в офісі олігарха.

"Тихо терплять і ненавидять": екс-соратник Коломойського розповів про "котлетні вечірки" в офісі олігарха

Джерело: nbn.ua

За словами Корбана, подібні заходи в офісі українського магната проходять щодня, але для Коломойського це звичайний прийом їжі, а не вечірка в класичному розумінні.

"У нього є в офісі їдальня, де поміщається за столом 10-12 чоловік. З цієї їдальні є вихід в робочий кабінет, де він з кимось може паралельно зустрітися, витираючи серветкою бороду на ходу. Також є вихід в коридор, звідки кухар приносить страви. Є бар з напоями. Все дуже тривіально. Іноді трапеза починається вдень і до пізньої ночі. Все залежить від учасників і від настрою", — розповів колишній соратник Коломойського.

Як зазначив Корбан, в таких "котлетним вечірках" часто беруть участь і люди з найближчого оточення олігарха.

Говорячи про поведінку Коломойського, Корбан заявив, що для того в порядку речей "кинутися" на своїх гостей і вилаяти їх матом.

"День на день не доводиться. Все залежить від того, хто присутній, які теми обговорюються. Всі гості повинні дуже чітко вловлювати настрій. Якщо хороший — вечір вдався, якщо поганий — Коломойський може кинутися на будь-якого з них з лайкою. Всі знають цю манеру. Терплять і тихо його ненавидять", — відзначає він.

За словами Корбана, так олігарх навмисне принижує "підданих". Однак завсідники "котлетних вечірок" відносяться до цього спокійно. "Новачки" ж, навпаки, зазвичай впадають в шок. Хоча, бували і ті, хто за відповіддю в кишеню не ліз і міг так само нецензурно відповісти.

Корбан підкреслив, що з ним і деякими іншими наближеними Ігор Коломойський так себе не вів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Коломойський заробляє мільйони доларів на знищенні зеленої енергетики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини