Головна Новини Політика Скандали Суд зобов'язав СБУ порушити кримінальну справу за підозрою Єрмака в державній зраді і шпигунстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд зобов'язав СБУ порушити кримінальну справу за підозрою Єрмака в державній зраді і шпигунстві

Представник від "Європейської солідарності" впевнений, що на чесне розслідування з боку Баканова годі й сподіватися

9 вересня 2020, 19:32 comments2113
Поділіться публікацією:

Суд Шевченківського району столиці зобов'язав СБУ порушити кримінальну справу проти глави Офісу президента Андрія Єрмака. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сьогодні народний ізбранець від "Європейської Солідарності" Володимир Ар'єв.

Суд зобов'язав СБУ порушити кримінальну справу за підозрою Єрмака в державній зраді і шпигунстві

Фото: Instagram / АндрійЄрмак

"Щойно Шевченківський суд Києва зобов'язав СБУ порушити провадження за ст.111 (держзрада) і 114 (шпигунство) щодо Андрія Єрмака! Справа пов'язана зі зливом операції щодо вагнерівцев. На чесне слідство Баканова надії, звичайно, мало. Але ми продовжуємо вимагати створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді", — йдеться в повідомленні.

Як відомо, бойовики російської ПВК Вагнера були затримані в сусідній Білорусі 29 липня. Пізніше з'явилася інформація, що деякі представники компанії воювали на Донбасі і внесені до бази військових злочинців на сайті "Миротворець".

Є припущення, що операцію із затримання вагнеровцев могли готувати співробітники Служби безпеки України, проте ходу їй не дали. За непідтвердженими даними, до цього може бути причетний голова ОП.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в СБУ заявили про готовність боротися з російським втручанням у вибори в Україні з оглядкою на досвід минулих років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини