Головна Новини Політика Скандали Стало відомо, коли YouTube заблокує телеканали Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли YouTube заблокує телеканали Медведчука

Процес йде

15 лютого 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко розповів про те, як просувається процес блокування мовлення каналів 112, NewsOne і Zik в YouTube. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

Стало відомо, коли YouTube заблокує телеканали Медведчука

Фото: Google

За словами Ткаченка, міністерство чекає відповіді відеохостингу, проте точну дату можливого блокування назвати не зміг. Він зазначив, що 3 лютого міністерство культури подало в YouTube запит з проханням заблокувати телеканали, які потрапили під санкції РНБО.

Міністр зазначив, що вони чекають кінця тижня, а потім будуть уточнювати, як рухається процес. Ткаченко сказав, що їм не до кінця був зрозумілий протокол відеохостингу по блокуванню, тому перед відправленням листи проходили консультації.

Він заявив, що лист в будь-якому випадку розглянуть і повідомлять про кінцеве рішення.

2 лютого 2021 року Президент Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на народного депутата Тараса Козака та його активів, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука.

Президент Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, а також підривали шлях нашої країни до Євросоюзу і НАТО.

Ткаченко же, в свою чергу, звинуватив телеканали в інформаційному тероризмі і назвав їх рупорами російської пропаганди в Україні. Секретар РНБО Олексій Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Єрмак розповів про неможливість виконання мінських угод.

Читайте також, чи пов'язано загострення на Донбасі з блокуванням каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Іван

15 лютого 2021, 19:32

Шо, а нащо ти зарплатню отрмиуєш? Не знає він. Крутись Ткачєнкхєр.


Новини