Справа Стерненко: апеляційний суд переніс засідання на початок липня

Стерненко заявив, що очікував сьогодні рішення суду

Апеляційний суд міста Київ оголосив перерву у засіданні по справі Сергія Стерненко до 11:00 3 липня 2020 року. Під час судового засідання розглядають апеляцію на запобіжний захід колишнього керівника одеського "Правого сектора". Про це повідомляє hromadske.

Повідомляється, що суд прийме рішення після виступу поручителів. Судді заявили, що перерва їм потрібна для того, щоб ознайомитися з кожною заявою поручителів. У той же час Сергій Стерненко заявив, що очікував остаточне рішення суду сьогодні.

Нагадаємо, в понеділок, 22 червня, Печерський районний суд міста Києва скасував висунення підозри Івану Кузнецову у нападі на Сергія Стерненко в Одесі, два роки тому.

"Вчора суддя Підпалий на прохання адвоката Портнова та за сприяння Авакова скасував підозра Івану Кузнєцову, який за тисячу доларів напав на мене", - написав Стерненко.

Як раніше писали "Коментарі", Сергію Стерненко змінили місце перебування на домашній арешт.

Підсумки одного з попередніх судових засідань по справі Стерненко у Києві запам'ятають надовго: вибух під будинком Зеленського та нічні гості Венедиктової. Під час самого засідання поліція влаштувала бійку з активістами.