Головна Новини Політика Скандали «Слугам» пропонують деякі «премії» в обмін на голоси - Дубинський
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слугам» пропонують деякі «премії» в обмін на голоси - Дубинський

Виключений з фракції Дубинський підняв тему чергового голосування за Вітренка

4 лютого 2021, 17:11
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олександр Дубинський, якого нещодавно зі скандалом виключили з фракції "Слуга народу", повідомляє, що парламентаріям монобільшості нібито пропонують непогані "премії". Як пише Дубинський в своєму Telegram-каналі, це спроба назбирати голоси для Юрія Вітренка — кандидата на пост міністра енергетики України.

«Слугам» пропонують деякі «премії» в обмін на голоси - Дубинський

ВРУ. Фото з відкритих джерел

"Усередині фракції СН знову почалися спроби зібрати голоси під третє пришестя в Раду Юрія Вітренка, — йдеться в повідомленні Дубинського. — Депутатам за голоси пропонують якусь "премію", і називають цифру 5".

Нардеп іронізує, що мова йде не про канцелярські набори. Крім того, Дубинський зазначив, що така сума цілком може відповідати річній зарплаті колишнього виконавчого директора "Нафтогазу".

Як відомо, народного депутата Олександра Дубинського 1 лютого виключили з фракції "Слуга народу". Зокрема, голова фракції Давид Арахамія розповів, що Дубинському пропонували покинути фракцію тимчасово, але той не захотів.

Нагадаємо, "Коментарі" разом з експертами розібралися, чому олігарх Ігор Коломойський, з яким пов'язують нардепа, не встав на його захист. Ми з'ясували, хто може піти слідом за Дубинським і чому бізнес Коломойського останнім часом теж переживає не кращі часи.

Раніше повідомлялося, що повторне голосування за кандидатуру міністра енергетики в Раді знову закінчилося тим, що "протягти" Юрія Вітренка на міністерський пост не вдалося. Про що говорить провал голосування і про можливі сценарії розвитку подій читачам "Коментарів" розповіли українські експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини