"Слуга народу" Колюх під час засідання ВР бронює готель для відпочинку - ціна питання 6750 доларів США

Колюх обрав "скромний" готель під назвою "Catalonia Bavaro Beach"

Під час засідання українського парламенту сьогодні, 15 грудня, черговий народний обранець був помічений за скандальним листуванням. Правда, в цей раз мова не йде ані про коханку, ані про відеоконтент для дорослих. Депутат від фракції "Слуга народу" Валерій Колюх сьогодні вибирав місце, де провести новорічні та різдвяні свята. Для відпочинку він розглядав не зимові курорти в Україні, наприклад, в Карпатах, а теплий відпочинок в Домініканській республіці, в готелі "Catalonia Bavaro Beach". Також з листування стала відома сума, яку народний депутат готовий витрать на зимовий релакс. Вона дорівнює 6750 доларам США.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в соціальних мережах проходить всеукраїнський флешмоб українських лікарів з вимогою збільшити видатки на медицину. Під хештегом # врятуйлікаря медики почали масово публікувати відеозвернення, в яких розповідають, до чого призводить недофінансування медицини і про низький грошове утримання медпрацівників.

Крім того, порталу стало відомо, що вже в перший день звернень українці вже почали отримувати відмови в отриманні 8 тис. Гривень матеріальної допомоги у зв'язку з карантином. Малі підприємці скаржаться, що основна причина відмови - невідповідність класифікації видів економічної діяльності. "Коментарі" публікує інформацію про те, хто має право на матеріальну допомогу. В той самий час, Телеграм-канал прем'єр-міністра Дениса Шмигаль повідомляє про те, з 14 грудня, портал "Дія" почав приймати заявки на отримання одноразової допомоги від держави. За перші 10 годин роботи послугою скористалися понад 5 тис. осіб.