"Слуга народу" Анна Колісник розповіла, чому та куди планувала "валити з цієї країни"

Нардеп відреагувала на скандал через листування під час засідання Ради, яке потрапило в ЗМІ

Народний депутат від партії "Слуга народу" Анна Колісник відреагувала на скандал, який розгорівся після оприлюднення її листування журналістами. Повідомлення з’явилося на сторінці нардепа в Facebook, куди після численних публікацій ЗМІ прийшло чимало негативно налаштованих коментаторів.

Колісник зазначила, що стала предметом обговорення журналістів через те, що нібито хоче покинути країну.

"Насправді йдеться про відпочинок на травневі свята, а не про те, що я зібралася покидати країну назовсім, - заявила "слуга народу". - Я жива людина і маю право на відпочинок, як і кожен. Люблю свою країну й до іншої виїжджати не збираюся!"

Нардеп зауважила, що їй хотілося б, щоб журналістів більше цікавила робота в комітеті та поза стінами парламенту. Вона додала, що їй дуже прикро, що саме так ЗМІ розтлумачили її слова.


Нагадаємо, на оприлюднених кадрах екрана смартфону нардепа було написано таке: "Ми слухаємо Хомчака. Треба валити з цієї країни". Листування вела нардеп Анна Колісник з таким собі Стасом. Журналісти повідомляють, що це відбувалося під час виступу головнокомандувача ЗСУ, генерал-полковника Руслана Хомчака. Зокрема, він говорив, що Росія нарощує війська поблизу державного кордону України під виглядом підготовки до російсько-білоруських навчань, запланованих на вересень.

Також повідомлялося, що на одному з позачергових засідань ВРУ 30 березня народний депутат від партії "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар нецензурно висловилася про президента Російської Федерації Володимира Путіна. Нардеп двічі озвучила досить відомий вислів. Фрагмент відео вже розлетівся мережею.