Головна Новини Політика Скандали Сергій Притула розповів, чи планує йти з політики
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Притула розповів, чи планує йти з політики

Він дав чітку відповідь

11 лютого 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Відомий український шоумен, волонтер і колишній кандидат в мери Києва від партії "Голос" Сергій Притула прокоментував чутки про свій відхід з політики після його виключення зі складу політичної ради "Голосу". Відповідне відеозвернення Притула опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Сергій Притула розповів, чи планує йти з політики

Притула. Фото: YouTube

За словами Притули, ті люди, які сприйняли його виключення з політичної ради партії "Голос" як відхід з політики, глибоко помиляються.

Він зазначив, що всупереч чуткам в пресі він продовжить політичну діяльність як і обіцяв, а також анонсував безліч роботи в насиченому 2021 році.

Шоумен сказав, що багатьом хотілося б побачити його відхід з політики, а він сам може не подобається багатьом. Він сказав, що завжди дотримується свого слова.

Він звернувся до всіх людей, які поширюють чутки про кінець його політичної кар'єри та заявив, що "Притула в грі, і відповідь не змусить себе чекати".

Сергій Притула балотувався на посаду міського голови Києва від партії "Голос" на місцевих виборах у 2020 році. Він зайняв третє місце, набравши понад 7% голосів виборців, поступившись екс-главі КМДА Олександру Попову і діючому меру Віталію Кличку, який здобув перемогу в першому турі.

На дострокових парламентських виборах влітку 2019 року Притула балотувався до Верховної Ради за списком партії "Голос", однак не набрав необхідної кількості голосів для проходу в Парламент.

Притула став відомий активною волонтерською діяльністю і допомогою українським військовим під час війни на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Путін зробив заяву щодо окупованого Донбасу.

Читайте також про те, в яких стосунках перебувають Зеленський і Разумков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини