Головна Новини Політика Скандали.Політика СБУ: у Нацгвардії передавали спецслужбам РФ дані про оборону України (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ: у Нацгвардії передавали спецслужбам РФ дані про оборону України (відео)

Зловмисника судитимуть за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України

25 листопада 2020, 15:52 comments1499
Поділіться публікацією:








Служба безпеки України викрила командира одного з підрозділів Національної гвардії на передачі спецслужбам РФ відомостей у сфері оборони нашої держави.

СБУ: у Нацгвардії передавали спецслужбам РФ дані про оборону України (відео)

Фото: из открытых источников

За даними слідства, український військовослужбовець у 2019 році був завербований представниками ГУ Генштабу ЗС РФ. За завданням кураторів, агент збирав інформацію щодо надання міжнародними партнерами військової допомоги підрозділам Нацгвардії та діяльності іноземних інструкторів. СБУ вже отримала докази його протиправної діяльності.

Зловмисника судитимуть за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Спецоперація з викриття і блокування незаконної діяльності проводилась Департаментом військової контррозвідки спільно з Головним слідчим управлінням СБУ під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що США відправляють бомбардувальники на Близький Схід. Екіпажі B-52H "Stratofortress" ВВС США, в 5-му бомбардувальному крилі бази ВПС Майнот, Північна Дакота, 21 листопада виконують короткострокову місію на Близький Схід, щоб стримати агресію і заспокоїти партнерів США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

26 листопада 2020, 10:55

Моя знайома працювала до 2015 року в генштабі, посада не велика, зарплата так собі. Але спілкувлась з полковниками та генералами. Так там поклонніків Путіна та Росії тоді було ще чуть не 60%. Думаю спецслужбам Росії ще є з ким працювати.


Новини