Головна Новини Політика Скандали.Політика Потенційний кандидат в мери Києва від Слуги народу обматюкав колишнього нардепа Лещенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Потенційний кандидат в мери Києва від Слуги народу обматюкав колишнього нардепа Лещенко

Олександр Дубінський, який буде боротися на праймеріз "Слуги народу" за право стати єдиним кандидатом у мери Києва, заперечує, що збирається отримати громадянство Румунії

10 червня 2020, 14:50 comments1401
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олександр Дубінський, він же потенційний кандидат у мери Києвавід "Слуги народу", спростував інформацію про те, що хоче отримати громадянство Румунії. Причому зробив це досить різко. До колишнього нардепа Сергія Лещенка, який і розповсюдив відповідну інформацію, Дубінський звернувся у своєму Telegram з матюками.

Потенційний кандидат в мери Києва від Слуги народу обматюкав колишнього нардепа Лещенко

Про те, що Дубінський може отримати румунський паспорт, Сергій Лещенко повідомив напередодні у своєму блозі в Telegram. Нібито наказ про присвоєння громадянства з'явився ще 26 лютого. І все, що потрібно Дубінскому, це зачитати присягу і отримати паспорт. При цьому екс-нардеп натякнув, що обранець зі "Слуги народу" міг подати підроблені документи на громадянство і в такому випадку йому загрожує до Румунії до 5 років в'язниці.

Відповідь Олександра Дубинського не змусила себе чекати. Нардеп опублікував її також на Telegram-каналі. При цьому він не став підбирати вирази й облаяв Лещенка.

"Лещенко уточнив, що румунське громадянство мені поки що не видали, але обов'язково видадуть через два роки. Мовляв, у деяких випадках може знадобитися додатковий час. Сергій, уточню, що є випадки, коли додатковий час не потрібен. Наприклад, щоб прямо сьогодні заявити — ви тупий "дол...б", — звернувся Дубинський до Лещенка. А для посилення ефекту ще й перевів свою образу на румунську.

Нагадаємо, що Олександр Дубінський минулого тижня офіційно заявив, що буде змагатися на партійних праймеріз, де оберуть єдиного кандидата в мери Києва від "Слуги народу". Ось такий прямолінійний кандидат виходить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини