Головна Новини Політика Скандали.Політика "Плівки Деркача": Порошенко викликали на допит в ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

"Плівки Деркача": Порошенко викликали на допит в ДБР

ДБР викликало п'ятого президента України Петра Порошенка на допит в якості свідка у справі про телефонну розмову по міжнародній лінії з віце-президентом США Джо Байденом

3 червня 2020, 14:37 comments1871
Поділіться публікацією:

Сьогодні Держбюро розслідувань направило повістку на допит в адресу п'ятого президента і лідера парламентської партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка за фактом опублікованого запису його розмови з віце-президентом США Джо Байденом у 2014 році. Про це повідомляється на сайті відомства.

"Плівки Деркача": Порошенко викликали на допит в ДБР

В даному випадку Порошенко виступає свідком і повинен прибути на допит 10 червня в 11:00.

Слідство вказує, що дане провадження розслідує законність вилучення та публікації цієї розмови, ким він прослуховувався і при яких обставинах.

”Плівки Деркача”: Порошенко викликали на допит в ДБР  - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чинний президент Володимир Зеленський зазначив, що ніяк не має наміру впливати на хід слідства за фактом порушеної справи "плівок Деркача" і гадки не мав про їх існування до того, як інформація про них не отримала широке розголошення.

""Послухайте, я правда нічого не знав про розмову і угоді між Порошенком і Байденом. І було це угода досягнута або відкинуто, і існувало взагалі. Мене цікавить тільки те, як можна було підслухати, записати на плівку офіс президента України", — заявив Зеленський в інтерв'ю британській пресі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини