Головна Новини Політика Скандали Передсмертний стан тещі не втримав Порошенка від політичного піару - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Передсмертний стан тещі не втримав Порошенка від політичного піару - політолог

Політолог Ігор Петренко обурився, що Порошенко заявив про важкий стан тещі, а потім пішов у кіно

9 листопада 2020, 13:41
Поділіться публікацією:

Політолог Ігор Петренко звернув увагу, як Петро Порошенко не погребував пропіаритися на здоров'я своєї тещі. Так, у неділю експрезидент і його дружина з'явилися на прем'єрному показі фільму "Атлантида" в кінотеатрі "Жовтень" у Києві. Хоча за день до цього, в ефірі програми Савіка Шустера Петро Порошенко заявив, що його теща може в будь-який момент померти від коронавірусу. Про це Петренко пише на своїй сторінці в Facebook.

Передсмертний стан тещі не втримав Порошенка від політичного піару - політолог

"У моєї дружини Марини зараз в лікарні від коронавірусу помирає мати. Вона втратила свідомість", — заявив Порошенко в суботу.

Але вже на наступний день подружжя Порошенків з радісними усмішками позували на прем'єрному показі фільму. І радісно фотографувалися зі знімальною командою і акторами. Ні Петро, ні Марина не проявляли ніякого хвилювання або занепокоєння.

Петренко акцентує на тому, що в ефірі Порошенко виглядав дуже засмученим, на його обличчі буквально читалася неминучість трагедії. Тоді як під час прем'єри фільму — екс-президент посміхається і перебуває в гарному настрої. На думку політолога, зазвичай людина під час важкої хвороби близьких залишається з ними поруч, намагатися підтримувати і допомагати.

"Ні, мета безумовно благородна — подивитися "Атлантиду" варто і вболівати за цей фільм, щоб він отримав Оскар теж. Але навіщо тоді в п'ятницю розігрувати трагедію, а через день йти в кіно і займатися агітацією. Я можу помилятися, але нормальні люди так не поступають. При тому, що з COVID-19 жартувати не варто, адже ця хвороба вже забрала чимало життів, а літні люди, як ми знаємо, в групі ризику. Цікаво чого тут більше: брехні або цинізму?" — написав Петренко.

Експерт резюмує, що найгірше, коли політики заради електоральних дивідендів починають маніпулювати життям близьких.

Нагадаємо, "Коментарі" оцінили спадщину президентів: що змінилося в Україні під час президентства Петра Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини