Головна Новини Політика Скандали Пальчевський - Баканову: "Чекаю вибачень"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пальчевський - Баканову: "Чекаю вибачень"

Глава партії "Перемога Пальчевського" переконаний, що влада проводить проти нього кампанію по дискредитації та інформаційному цькуванню

5 серпня 2020, 14:32 comments2151
Поділіться публікацією:








Лідер партії "Перемога Пальчевського" і частий гість політичних ток-шоу Андрій Пальчевський звернувся до глави Служби безпеки України Івана Баканова з вимогою  вибачитись за ініціативу викликати його на допит за надуманою кримінальною справою по обшуках в лабораторіях Євролаб. Про це політичний активіст заявив в ефірі програми на каналі NewsOne.

Пальчевський - Баканову: "Чекаю вибачень"

Так, політик зауважив, що на сьогодні українська влада в нових обличчях продовжує стратегію всіх попередників стосовно неугодних їй опонентів.

"Це у нас улюблена тактика: президенти приходять і йдуть, а тактика влади завжди одна і та ж. Почати якусь справу і підвісити його. Я вже звертаюся до Баканова, він напевно вже скоро дослужиться до старшого лейтенанта. Але коли йому вручатимуть нові погони, одна людина, яка його не привітає, це буду я. Я все ще чекаю вибачень від нього і від прокурора, який стежить за виконанням закону ", — зазначив Пальчевський.

Також він додав, що проти нього ведеться активна інформаційна кампанія перед місцевими виборами, щоб дискредитувати чесне ім'я і звинуватити у всіх гріхах.

"Однак, чим більше в тебе летить від цих "дєрьмометателів ", тим вищою стає твоя впізнаваність", — уклав Пальчевський з властивим йому оптимізмом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про Андрія Пальчевського з'явилася інформація в ЗМІ, начебто  він розміщує політичну "чорнуху".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини