"НЕгерой" нації: читачі "Коментарів" визначили найбільш зашквареного політика України

Портал "Коментарі" завершує проект "НЕгерой нації", "переможцем" якого став п'ятий президент України Петро Порошенко

П'ятий президент України Петро Порошенко виявився найбільш зашквареним політиком сучасної України за версією підписників соціальних мереж "Коментарів". У фінальній сутичці проекту "НЕгерой нації" чинний лідер партії "Європейська солідарність" "обіграв" свого молодого колегу по політичній силі Олексія Гончаренка. Сумарно у всіх наших соцмережах Порошенко порахували більш зашквареним 79% респондентів.

Зазначимо, що шлях Порошенка до перемоги був непростим – на кожній з чотирьох стадій конкурсу йому протистояли інші, не менш одіозні політики. Спочатку він зумів "перемогти" лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко, потім у битві президентів "здолав" Віктора Януковича, а в півфіналі не залишив шансів передостанньому прем'єр-міністру України Олексію Гончаруку. Варто додати, що в усіх опитуваннях Порошенко "перемагав" з досить вагомим відривом.

Дякуємо всім читачам, які взяли участь у нашому конкурсі. Ми обіцяємо, що і надалі будемо радувати вас цікавими опитуваннями. Поки ж пропонуємо визначити кращих політичних експертів країни. Спасибі, що ви з нами!