Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп від "Слуги народу" потрапив в базу "Миротворця"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від "Слуги народу" потрапив в базу "Миротворця"

Нардепа від "Слуги народу" Бужанського звинуватили в дестабілізації обстановки в Україні

16 липня 2020, 11:32 comments1774
Поділіться публікацією:

Сьогодні інформація про Максима Бужанського, який є автором мовного законопроєкту в системі освіти, потрапила до бази "Миротворця". Там своє рішення щодо "слуги народу" обґрунтували тим, що його дії нібито дестабілізують обстановку в країні.

Нардеп від "Слуги народу" потрапив в базу "Миротворця"

Сам проєкт передбачає те, що учням 5-11 класів російськомовних шкіл відстрочать перехід на українську мову з 2020 року на 2023-го.

"Свідомі дії, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Україні. Маніпулювання суспільно значущою інформацією. Участь в антиукраїнських пропагандистських заходах. Розпалювання міжнаціональної ворожнечі", — зазначено в "профілі" Бужанського на сайті "Миротворець".

Варто відзначити, що зараз біля стін Верховної Ради проходить масштабний мітинг проти законопроєкту Бужанського про часткове навчання школярів російською мовою. Учасники акції палять червоні фаєри. Нардеп Ірина Геращенко викликала Бужанського на дуель. Геращенко закликала його написати диктанти українською та російською мовами разом з нею і запевнила, що впорається значно краще  за "супротивника". Крім того, нардеп переконана, що навчання в школах повинно проходити виключно українською мовою. Наразі мітинг продовжується, на площу продовжують сходитися люди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини