Головна Новини Політика Скандали.Політика На YouTube заблокували гомофобний ролик з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

На YouTube заблокували гомофобний ролик з Росії

У рекламному ролику, що закликає підтримати поправки до Конституції Росії, представники сексуальних меншин представлені в зневажливому світлі

4 червня 2020, 17:05 comments1674
Поділіться публікацією:

Відеохостинг YouTube заблокував пропагандистський рекламний ролик, де використовуються гомофобні маніпуляції, також ображають почуття представників ЛГБТ-меншин. Інформацію про це оприлюднили на самому сайті відеоплатформи.

На YouTube заблокували гомофобний ролик з Росії

Представлена реклама закликає росіян голосувати за нові поправки до Конституції, оскільки вони нібито захищають традиційну форму сім'ї з чоловіка та жінки, які виробляють на світ дітей природним шляхом. Під час перегляду глядачі спостерігають невеликий епізод, де гомосексуальна пара, під час усиновлення хлопчика в інтернаті, пропонує дитині надіти дівоче плаття. У відповідь хлопчик плаче і намагається втекти, а на екрані з'являється напис: "Таку Росію ти хочеш?".

Відео зібрало колосальна кількість "дизлайків" і скарг на контент. Адміністратори YouTube заблокували гомофобний ролик.

Відомо, що відео було знято у "Федеральному агентстві новин" (РІА ФАН) та медіа-групі "Патріот", які пов'язують із наближеним до президента РФ Володимира Путіна олігархом Євгеном Пригожиним.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Англії лікарям дозволено ігнорувати скарги на здоров'я з боку тих, хто нетерпимий до людей з гендерних, расовими, релігійними ознаками.

"Расизм був найпоширенішою формою дискримінації, але в 2019 році також надходило багато повідомлень про сексизм і нетерпимості до релігії та сексуальності", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини