"Кожен має право на помилку": Віктор Ляшко прокоментував порушення карантину в хмельницькій кав'ярні

Головний санлікар Віктор Ляшко зізнався, що штраф за порушення карантину був виписаний абсолютно справедливо

Головний епідеміолог України Віктор Ляшко заявив, що їм був заплачений штраф за порушення карантину, коли він разом з командою президента Володимира Зеленського відвідав Хмельницьку область і зайшов у приміщення кафе без маски. Про це санітарний лікар розповів в політичному ток-шоу на каналі "112 Україна".

Так, за словами Ляшка, він шкодує, що порушив обмеження щодо карантину і подав поганий приклад.

"Право на помилку є у кожного. Головне - визнати помилку і зробити те, що повинен був зробити. Якщо була допущена помилка, штраф було сплачено. І я попросив би надалі не брати ні з кого подібний приклад. Не порушувати, навіть якщо будуть певні підстави для того, щоб це зробити", - сказав епідеміолог.

Крім того він додав, що відвідування кафе включало в себе інспекцію закладу напередодні пом'якшення заходів по карантину.

"Інспекція була проведена, але візит не був нами задокументовано. Не треба було сідати за цей столик (в такій кількості людей і без масок, - прим. ред). Факт стався, визнано порушення, штраф сплачено, і персонально мною - теж", - резюмував Ляшко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський заявив, що заплатить необхідну суму штрафу за порушення карантину в Хмельницькій області, незалежно від того, яке рішення прийме суд.