Головна Новини Політика Скандали.Політика "Кожен має право на помилку": Віктор Ляшко прокоментував порушення карантину в хмельницькій кав'ярні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кожен має право на помилку": Віктор Ляшко прокоментував порушення карантину в хмельницькій кав'ярні

Головний санлікар Віктор Ляшко зізнався, що штраф за порушення карантину був виписаний абсолютно справедливо

7 липня 2020, 21:10
Поділіться публікацією:








Головний епідеміолог України Віктор Ляшко заявив, що їм був заплачений штраф за порушення карантину, коли він разом з командою президента Володимира Зеленського відвідав Хмельницьку область і зайшов у приміщення кафе без маски. Про це санітарний лікар розповів в політичному ток-шоу на каналі "112 Україна".

"Кожен має право на помилку": Віктор Ляшко прокоментував порушення карантину в хмельницькій кав'ярні

Так, за словами Ляшка, він шкодує, що порушив обмеження щодо карантину і подав поганий приклад.

"Право на помилку є у кожного. Головне — визнати помилку і зробити те, що повинен був зробити. Якщо була допущена помилка, штраф було сплачено. І я попросив би надалі не брати ні з кого подібний приклад. Не порушувати, навіть якщо будуть певні підстави для того, щоб це зробити", — сказав епідеміолог.

Крім того він додав, що відвідування кафе включало в себе інспекцію закладу напередодні пом'якшення заходів по карантину.

"Інспекція була проведена, але візит не був нами задокументовано. Не треба було сідати за цей столик (в такій кількості людей і без масок, — прим. ред). Факт стався, визнано порушення, штраф сплачено, і персонально мною — теж", — резюмував Ляшко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський заявив, що заплатить необхідну суму штрафу за порушення карантину в Хмельницькій області, незалежно від того, яке рішення прийме суд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини