Головна Новини Політика Скандали.Політика Комітет Ради підтримав постанову про відставку Авакова
commentss НОВИНИ Всі новини

Комітет Ради підтримав постанову про відставку Авакова

Комітет Ради підтримав постанову про відставку глави МВС Арсена Авакова, тепер це питання розглянуть на засіданні парламенту

17 червня 2020, 17:28 comments2758
Поділіться публікацією:

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності підтримав ініціативу фракції "Голос" та погодив включення розгляду постанови про звільнення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова до порядку денного Верховної Ради. Про це йдеться у Twitter політсили.

Комітет Ради підтримав постанову про відставку Авакова

Повідомляється, що комітет проголосував за передачу цього питання до сесійної зали Ради. Тому нардні депутати розгляне питання про відставку глави МВС Авакова.

Нагадаємо, депутати Верховної Ради почали збирати підписи за відставку міністра Арсена Авакова. Зокрема, депутат від фракції "Слуги народу" Євген Шевченко звернувся у Раді до присутніх з пропозицією відправити міністра у відставку. Нардеп стверджує, що в його фракції майже всі члени не задоволені роботою глави МВС.

"В нашому залі є люди сильні, як кажуть у народі, "з яйцями"? Або ми й далі будемо дивитися, як пан Аваков продовжує руйнувати нашу країну?", — заявив Шевченко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Зеленський не збирається відправляти у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова через гучні справи про перестрілку в Броварах і зґвалтування в поліцейському відділку в Кагарлику. Так, Арсен Аваков зможе звільнитися з Кабміну тільки, коли поставить крапку в справі про вбивство Павла Шеремета. До того питання про відставку міністра МВС піднімати в Офісі президента не будуть, розповів Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини