Головна Новини Політика Скандали Кандидат, який помер місяць тому від Covid-19, увійшов до парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат, який помер місяць тому від Covid-19, увійшов до парламенту

Девід Андал, який помер місяць тому в США через коронавірус, переміг на виборах і увійшов у парламент

5 листопада 2020, 16:35
Поділіться публікацією:
Стало відомо, що Девід Андал, який помер в американському штаті Північна Дакота через Covid-19, переміг на виборах і пройшов до парламенту штату. Про це повідомляє NTV.

Андалу вдалося переобратися на цих виборах, але він заразився Covid-19 і помер 5 жовтня у віці 55 років. Він отримав близько 33 відсотків голосів і обійшов одного з найсильніших опонентів Джеффа Делзера. Смерть Андала незадовго до виборів викликала цікавість, оскільки бюлетені для голосування стали надсилати поштою.

Прокурор штату Північна Дакота Уейн Стенейхем сказав, що Андал помер, залишаючись членом палати представників Республіканської партії. Він оголосив, що призначить нову людину. Будь-які заперечення з боку Демократичної партії можуть привести до розгляду справи в суді, бо подібні випадки відбуваються рідко і закон не дає чітких інструкцій. Результати голосування поки не підтверджені офіційно.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в США зафіксували абсолютний рекорд захворюваності на коронавірус на тлі президентських виборів у країні.

Кандидат, який помер місяць тому від Covid-19, увійшов до парламенту

Фото: lenta.ru



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини