Головна Новини Політика Скандали.Політика Головна проблема рішення КСУ в тому, що вони не дали часу Раді виправити помилки - Разумков
commentss НОВИНИ Всі новини

Головна проблема рішення КСУ в тому, що вони не дали часу Раді виправити помилки - Разумков

Спікер ВР не заперечує, що до антикорупційного законодавства, дійсно, багато питань

5 листопада 2020, 23:33
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков висловився про події, які склалися навколо Конституційного суду України в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Головна проблема рішення КСУ в тому, що вони не дали часу Раді виправити помилки - Разумков

На його думку, головна проблема, яка викликала політичну кризу, полягає в тому, що КСУ не дав Парламенту провести роботу над помилками, допущеними раніше в антикорупційному законодавстві країни. За словами Разумкова, велику роль зіграв фактор несподіванки і порушення КСУ порядку денного, адже інформація про засідання вищого судового органу України з питання антикорупційного законодавства з'явилася за 12 годин, а не за три доби, як того вимагає регламент.

Також, зазначив Разумков, він був приємно здивований тим, що побачив згуртованість в парламенті щодо врегулювання кризи.

"Я вдячний, що все дотримувалися позиції. У всіх було розуміння, що парламент повинен швидко діяти. Було внесено законопроєкт, більшість депутатів підписали ініціативу. Ми розуміємо, що ситуацію потрібно виправляти", — заявив спікер ВР.

Раніше "Коментарі" писали про те, що чотири члени Великої палати КСУ оголосили бойкот, відмовившись бути присутнім на засіданнях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини