"Діти низької якості": у "Слузі народу" не хочуть відправляти у відставку нардепа Третьякову

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков стверджує, що на розгляд нардепам не надходила повістка про відставку нардепа від "Слуги народу" Галини Третьякової

Спікер парламенту Дмитрйи Разумков заявив, що фракція "Слуга народу", ні депутат Галина Третьякова не ініціювали проект про її відставку у зв'язку з резонансною заявою, за що її прирівняли до нацистів. Про це політик заявив в інтерв'ю "24 каналу".

Так, Разумков зазначив, що покинути пост Третьякова, згідно закону, може за своїм бажанням або згідно з регламентом Верховної Ради з подачі народних депутатів.

У свою чергу, глава парламенту підкреслив, що засуджує різке вираження Третьякової, незважаючи на те, що фахівець і людина вона гідний.

"Галина Миколаївна робить багато правильних речей і зараз, зокрема, в комітеті. Але ділити людей в українському суспільстві на "таких" і "не таких" - я думаю, що, м'яко кажучи, не варто", - зазначив Разумков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп від "Слуги народу" і голова комітету соціальної політики Галина Третьякова пояснила. чому вибрала таку невдалу характеристику для дітей з неблагополучних сімей, де обидва батьки безробітні.

"Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Я до сих пір намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами", - зазначила парламентарій.