Головна Новини Політика Скандали Богдан поділився обставинами свого звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан поділився обставинами свого звільнення

Богдан зазначив, що йому боляче за Зеленського, адже влада змінила його на найгірше

9 вересня 2020, 23:05 comments1722
Поділіться публікацією:








Андрій Богдан розповів, як Зеленський вирішив позбутися нього. Про це він пожалівся в інтервʼю журналісту Дмитру Гордону.

Богдан поділився обставинами свого звільнення

Джерело: Українська правда

 "Він уже оголосив багато разів скрізь про мою відставку, це вже писали на парканах, але мені він ані слова не говорив. Тому в понеділок вранці я зайшов до нього і попросив поговорити віч-на-віч. Показав свіжий номер якогось журналу, кажу: “Уже всі в дитячому садку знають, що ти мене звільнив. Ти мені скажи”. Він мені почав страшні казки розповідати, що всі скаржаться, усі незадоволені", — розповів Богдан.

Також колишній очільник Офісу Президента підкреслив, що Зеленський провів аналогію між Богданом та "некоханою жінкою". Він розповідає, що викликав у Зеленському агресію, які б кроки не зробив.

Окрім цього, Богдан зазначив, що йому боляче за Зеленського, адже влада змінила його. За словами екс-очільника ОП, Зеленський був "людиною веселою, легкою, гумористичною, красивою, гострою, енергетичною. А зараз — дивитися боляче — сіре обличчя, він втомлений, він постійно в якійсь депресії, він весь час нервує, він телефонує депутатам і погрожує".

Бути президентом, зазначив Богдан — це найбільш невдячна посада країни.

Нагадаємо, що 11 лютого Зеленський звільнив Богдана, якого призначив головою свого Офісу 21 травня 2019 року. Головою Офісу президента замість Богдана президент призначив Андрія Єрмака.

Раніше "Коментарі" писали про те, що на вихідних Саакашвілі зустрічався з колишнім главою Офісу президента і депутаткою зі "Слуги народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини