Головна Новини Політика Скандали.Політика Бійка в Раді: між Юрченком і Леросом спалахнула суперечка (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка в Раді: між Юрченком і Леросом спалахнула суперечка (Відео)

Повідомляється, що безпартійний депутат Гео Лерос напав та Олександра Юрченка, коли той з'явився під стінами Ради

5 листопада 2020, 15:55 comments1006
Поділіться публікацією:

Бійка в Раді: між Юрченком і Леросом спалахнула суперечка (Відео)

Фото: Новинарня

Сьогодні, 5 листопада приблизно о пів на дванадцяту дня, в стінах Верховної Ради спалахнула суперечка, а потім і бійка між чинним депутатом від "Слуги Народу" Олександром Юрченком та безпартійним Гео Леросом. 

Повідомляється, що між депутатами зав’язалася словесна перепалка перед будівлею Верховної Ради України. Потім в коридорі Ради нардеп Лерос напав на колегу,  поваливши того на підлогу і побив ногами. Юрченко викликав правоохоронців.

Зіткнення вдалося зафільмувати, після чого відео стало "вірусним" та розлетілося  соц.мережами. 

Відео: obozrevatel.com

Обоє нардепів встигли повідомити громадськості про бійку та не соромлячись висловили свої думки на своїх сторінках у Facebook. При чому народні обранці не добирають слів на адресу один одного. Юрченко прокоментував напад, обізвавши свого опонента "скаженою собакою". 

"Ось так виглядає тиск на народних депутатів у 2020 році. Бійки, провокації, погрози. Ось це моя ціна за врятований від забудови заповідник Китаєво та Самбурки. Додатково до фейкових провокацій НАБУ. Вони намагаються вже усунути мене не тільки політично, але й фізично", — повідомляє в емоційному зверненні Юрченко. — "Завтра ця скажена собака буде кидатись ще на когось".

Своєю чергою Гео Лерос також опублікував пост, в якому агресивно висміює опонента: 

"Ох! Хтось відпрацьовує новий "шматочок пирога". Боюсь, що якщо Юрченко піде в лікарню, то там професор Преображенський знову зробить з нього  бродячого собаку та одягне браслет", — пише Лерос та додає відео до допису. 


"Напередодні у фейсбуці Гео Лероса був опублікований пост, де нардеп відкрито висловив свою думку щодо вчорашнього зняття електронного браслета з  Юрченка, який підозрюється в хабарництві.

"Коли злочинців не саджають у в’язницю, а відпускають голосувати в Верховну Раду за інтереси Офісу президента, ми отримуємо бандитську державу. Учора з хабарника Юрченка, як із собаки, зняли браслет, сьогодні ця скажена потвора кинулась на мене з кулаками та ксенофобськими висловами", — йдеться в пості. — "Дивна країна, коли нардеп вимагає хабар, отримує його, що видно на відео, але не несе за це ніякої відповідальності, продовжує хизуватись своєю безкарністю".

Нагадаємо, "Коментарі" висвітлювали теми, пов'язані зі скандалом з хабарем навколо Юрченка, а також повідомляли про причини виключення Лероса з партії "Слуга Народу",



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини