Андрій Єрмак відмовився проходити поліграф у справі "вагнерівців" - джерело

За думкою засновників Telegram-канал «Картель», Єрмак боїться, що під час проходження поліграфу може почути незручні питання, на які потрібно буде надати чесну відповідь

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак відмовився пройти перевірку на детекторі брехні з приводу зриву "справи бойовиків ПВК "Вагнера". Про це сьогодні повідомив Telegram-канал "Картель" з посиланням на особисті джерела.

Припускається, що Єрмак боїться, що йому можуть задати компроментуючі питання, наприклад, щодо корупційного скандалу, в якому фігурував його брат.

"Пішли плітки, що глава ОП Андрій Єрмак поки відмовився від теми з проходженням поліграфа. Єрмак боїться, що йому можуть поставити інші питання по Донбаському кейсу і корупційній справі, в якій фігурував його брат, на які він не хотів би відповідати. Головна причина, Єрмак носить державну секретну інформацію, яку не можна розголошувати", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу.

За думкою PR-служби Єрмака, виступу голови ОП в ефірі "Свободи слова" Савіка Шустера цілком достатньо, аби зняти з себе будь-які звинувачення в держзраді.

Як раніше повідомляв Telegram-канал "Легітимний" ідея пройти перевірку на поліграфі Єрмаком належала саме представникам ОП. За інформацією джерела каналу, глава ОПУ навіть обговорював це питання з президентом Зеленським.

"Наше джерело з Офісу Президента повідомляє, що Глава Офісу Президента Андрій Єрмак збирається пройти поліграф, щоб зняти з себе всі питання по темі держзради у "справі вагнерівцев", - повідомляє "Легітимний".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що суд зобов'язав СБУ порушити кримінальну справу за підозрою Єрмака в державній зраді і шпигунстві.