Головна Новини Політика рада Верховна Рада збереться на позачергове засідання: названа дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада збереться на позачергове засідання: названа дата

Напередодні позачергового засідання відбудеться святкове засідання ВР до Дня Незалежності

11 серпня 2020, 21:53
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді затвердили дату позачергового засідання. Воно відбудеться 25 серпня 2020 року. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олександр Качура.

Верховна Рада збереться на позачергове засідання: названа дата

Нардеп також повідомив, що напередодні, 24 серпня, відбудеться урочисте засідання парламенту до Дня Незалежності.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект №3963 про підвищення мінімальної зарплати з 1 вересня з нинішніх 4723 грн до 5 тис. Грн. Законопроект може бути розглянутий ВР під час позачергової сесії в серпні. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, наскільки своєчасно підвищення мінімальної заробітної плати, а також, чи зможе це поліпшити соціально-економічну обстановку в країні.

Також портал "Коментарі" в рамках спецпроекту "Шлях депутата" розповідає про найбільш одіозних і скандальних депутатів Верховної Ради IX скликання. На черзі — представник партії "Європейська солідарність" Андрій Парубій . Більшість з українських політиків мають неоднозначну репутацію, і нинішній народний депутат України від "Європейської солідарності" Андрій Парубій — один з них. У його послужному списку протести проти КПРС, участь в обох Майданах, в тому числі в ролі коменданта, а також інші справи. Деякі з них призвели до того, що правоохоронці в стосовно політика сьогодні відкрили кримінальні виробництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини