Головна Новини Політика рада Верховна Рада вирішила відправити на доопрацювання програму дій уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада вирішила відправити на доопрацювання програму дій уряду

Парламентарії заявили, що програма дій Кабміну потребує суттєвих доопрацювань

4 червня 2020, 12:05 comments1144
Поділіться публікацією:

Верховна Рада України під час сьогоднішнього засідання 245 голосами "за" прийняла рішення відправити на доопрацювання програму дій Кабінету міністрів.

Верховна Рада вирішила відправити на доопрацювання програму дій уряду

Рішенням парламентаріїв передував виступ прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, який представив урядову програму. Він заявив, що Кабмін подав свою програму не для імунітету, а для спільного руху країни.

Крім того, прем'єр зазначив, що уряд виконав частину планів, зазначених у програмі. За його словами, важливим аспектом діяльності уряду є робота над подоланням наслідків пандемії коронавіруса.

У той же час у Верховній Раді сьогодні заявили, що програма дій Кабміну в тому вигляді, в якому вона є на даний момент, більше нагадує "шкільний реферат" і потребує суттєвого доопрацювання.

Раніше "Коментарі" писали, що Верховна Рада відправила у відставку віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадима Пристайка. За це рішення в парламенті проголосували 296 депутатів. Пристайко не виступив в ході засідання зі звітом про виконану роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини