Головна Новини Політика рада В "Слузі народу" розповіли, чому депутатів не штрафують за порушення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу" розповіли, чому депутатів не штрафують за порушення карантину

Депутати, які приходять на засідання парламенту без захисної маски, порушують карантин і повинні бути за це покарані, - Радуцький

23 червня 2020, 10:51 comments1210
Поділіться публікацією:

Депутатів Верховної Ради не змогли оштрафувати за порушення карантину, оскільки в парламент не пустили поліцейських. Адміністративні протоколи на порушників так і не склали. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" нардеп зі "Слуги народу" Михайло Радуцький.

В "Слузі народу" розповіли, чому депутатів не штрафують за порушення карантину

Народні обранці, які пишуть закони, що зобов'язують українців дотримуватися карантину, виявляється, самі не проти порушити кілька правил. Найчастіше нардепи ігнорують масковий режим, — каже Радуцький, який, до того ж, є ще й головою парламентського комітету з питань медицини. Зараз захисні маски необхідно надягати у всіх приміщеннях. Тим більше, якщо немає можливості дотримуватися соціальної дистанції. Для сесійної зали Верховної Ради виключення ніхто не робив.

Михайло Радуцький розповідає, що, помітивши в черговий раз в парламенті депутатів без масок, він вирішив з цим розібратися.

"Я особисто підійшов до спікера парламенту і попросив його викликати поліцію, щоб всіх порушників оштрафувати", — розповідає Радуцький.

Поліцейські приїхали, та ще й не одні. Разом з ними в Раду прибули і представники Держпродспоживслужби. Ось тільки потрапити всередину парламенту вони не змогли. Відповідно, не склали адміністративні протоколи і не оштрафували депутатів-порушників.

"На жаль, були якісь причини,  чому вони не зайшли в приміщення Ради. Я вважаю це потрібно виправляти. Депутати  нічим не відрізняються від інших громадян України  і повинні так само платити штраф, якщо порушують закон", — сказав нардеп зі "Слуги народу".

Нагадаємо, що штраф за порушення маскового режиму в Україні становить 17 тисяч гривень.

Раніше "Коментарі" також розповідали, чи збирається президент Володимир Зеленський платити штраф за порушення карантину в Хмельницькому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини