Головна Новини Політика рада «У вас там шо? Коронавірусне кубло?»: Богдан прокоментував зараження Разумкова коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

«У вас там шо? Коронавірусне кубло?»: Богдан прокоментував зараження Разумкова коронавірусом

Інші користувачі соцмережі в коментарях бажають спікерові ВР якнайшвидшого одужання

11 листопада 2020, 19:23 comments1255
Поділіться публікацією:

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан прокоментував пост спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова про зараження коронавірусом.

«У вас там шо? Коронавірусне кубло?»: Богдан прокоментував зараження Разумкова коронавірусом

"У вас там шо? Коронавірусне кубло?", — написав Андрій Богдан.

При цьому багато українців в коментарях бажають спікеру якнайшвидшого одужання. А нардепи цікавляться, чи відбудеться найближче засідання Верховної Ради.

«У вас там шо? Коронавірусне кубло?»: Богдан прокоментував зараження Разумкова коронавірусом - фото 2

Нагадаємо, на тлі хвороби президента Володимира Зеленського та загального падіння довіри до нього деякі експерти і політики почали "приміряти" президентство на спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова. Які шанси спікера зайняти крісло глави держави, якщо в Україні відбулися б дострокові президентські вибори, "Коментарі" розбиралися разом з експертами.

Разом з тим, на тлі останніх новин, очевидно, що як мінімум зараз, Разумков не зможе "підмінити" Зеленського на посаді глави держави.

Відзначимо, про те, що Володимир Зеленський захворів на коронавірус стало відомо кілька днів тому — 9 листопада. У той же день COVID -19 підтвердився і у глави Офісу президента Андрія Єрмака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини