У "Слузі народу" почали виготовляти "партійні" цукерки із Зеленським

У "Слуги народу" вирішили виготовляти цукерки власної марки, навідріз відмовившись від Roshen

На честь річниці існування фракції "Слуга народу" для нардепів цієї політсили виготовили "партійні" цукерки. На коробці солодощів під назвою "Слуга народу" зображений президент Володимир Зеленський, а також медійні матеріали про нардепів. Про це в ефірі 24 каналу розповіла журналістка "Радіо Свобода" Власта Лазур, яка довідалася у нардепів про партійні цукерки.

Власта каже, що побачила, як один депутат роздавав колегам коробки з незвичайними солодощами, і поцікавилася, що це. У "Слузі народу" пояснили, що це святкове частування: на коробці - заголовки про "слуг" і Зеленського, а також фото самого Зеленського невеликого формату.

Журналіст каже, що депутати вирішили виготовляти цукерки власної марки у Рівненській області, а від Roshen відмовилися нібито тому, "що це хімія". Цукерки будуть не для продажу: виключно для себе і журналістів.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що рівень довіри до президента України Володимира Зеленського впав до рекордно низького показника - 44%, тоді як в травні він становив 57%. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова і Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва.