Головна Новини Політика рада У Раді перепалка нардепів переросла в бійку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді перепалка нардепів переросла в бійку (ВІДЕО)

Суперечка з кулаками сталася під час обговорення блокування каналів соратника Медведчука

5 лютого 2021, 12:48 comments1101
Поділіться публікацією:

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради України сутичка депутатів в ході обговорення блокування низки телеканалів перейшла в бійку. Відеофрагмент вже з'явився в Мережі.

У Раді перепалка нардепів переросла в бійку (ВІДЕО)

ВРУ. Фото з відкритих джерел

Як можна побачити у відеоролику, конфлікт стався біля трибуни, де народний депутат від партії "Голос" Роман Лозинський закликав парламентаріїв заборонити журналістам закритих телеканалів працювати в парламенті.

"Рашизм не повинен проходити на третій поверх парламенту", — заявив Лозинський.

Після цього кілька депутатів, зокрема представник партії "Опозиційна платформа — За життя" Ілля Ківа, рушили до трибуни. Але нардепи були заблоковані прихильниками Лозинського і не змогли прорватися до мовника. Однак під час виступу представника "Голосу", просто біля трибуни, нардепи пустили в хід кулаки, що показала пряма трансляція засідання Ради.

Відзначимо, що виступ Лозинського був досить емоційним і зібрав під трибуною багато його колег. Нардеп "Голосу" заявив, що "сморід в залі засідань" був через те, "підгорає у депутатів — колишніх регіоналів" через рішення Ради національної безпеки і оборони України про блокування низки телеканалів.

Нагадаємо, скандал навколо блокування каналів Тараса Козака, якого вважають соратником лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука, не вщухає. Так, рішення президента України Володимира Зеленського оскаржують у Верховному суді. Вчора було оскаржено президентський указ, який і передбачає санкції до телеканалів.

Раніше в Мережі став зіркою одеський депутат, який ошелешив усіх промовою під час засідання мерії та потрапив на відео. Депутат прямо під час засідання мерії в Одесі висловився про те, як можна щось вкрасти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини