У їдальні Верховної Ради оновили меню і підняли ціни: відома вартість страв
Найдорожча страва з меню коштує більше ніж 200 гривень
У буфеті Верховної Ради з початком нового місяця оновили меню. Відомо, що на деякі позиції були підняті ціни. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олександр Гончаров.
Так, вартість найдорожчого блюда на сьогодні в меню становить 216 гривень. Стільки буде коштувати 175 грамів філе сьомги, запеченої з грушею. Трохи дешевше обійдеться варене філе сьомги. Його вартість становить 185 гривень за 100 г. Найдешевше обійдеться варений рис. Ціна на нього 15 гривень.
З перших страв в меню запропонований український борщ з пампушками. Його вартість 36 гривень на 300 г. На друге пропонують гарбузову кашу, омлет, трохи дорожче 40 гривень. За 8 гривень можна купити варене куряче або перепелине яйце. З м'ясних страв в меню є варений язик за 95 грн/100 г, відбивна з курки з ананасом вартістю 73 гривні за 150 грамів, курячий шашлик за 71 грн/100 г, голубці за ціною 94 гривні за більш ніж 200 г.
З гарнірів в меню є пюре вартістю 26 гривень за 150 грамів, гречана каша - 16 гривень за 150 г, смажений овочевий мікс обійдеться в 36 гривень за 100 грамів.
У меню також є кілька варіантів десертів. Найдорожчий з них - це панакота з персиками в склянці. Його вартість становить 68 гривень за 150 г. Найдешевший з меню - самбук з кураги з желе в стаканчику. Його ціна - 31 гривень за 150 грамів.
Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що експерт пояснив, чому в Україні ростуть ціни на продукти, а також про те, що в Україні у два рази подорожчає популярний овоч.