Тимошенко розповіла, що їсть на сніданок і скільки кілометрів може пробігти за годину

Політик заявила, що дуже любить поїсти та вважає це своєю проблемою

Лідер партії "Батьківщина", народний депутат Юлія Тимошенко поділилася, що через напружену роботу не може обмежуватися в харчуванні. Про це політик заявила в ефірі програми "Хард з Влащенко", передає "Гордон".

За словами Тимошенко, вона дуже любить поїсти, і вважає це своєю проблемою. Вона додала, що іноді вечеряє після 21.00:

"Снідаю дуже щільно. Я люблю поїсти. Шкода, але це моя проблема. На сніданок може бути все що завгодно. Я багато їм на сніданок, щоб менше їсти ввечері. За такої напруженої роботи, як у мене, я повинна дуже добре обідати - я не можу собі ні в чому відмовити ", - поділилася політик.

Тимошенко також розповіла, що всі спожиті калорії, вона спалює на щоденній ранковій пробіжці. Вона стверджує, що може пробігти відстань від шести до десяти кілометрів, в залежності від того, скільки має вільного часу.

"Сьогодні чотири. Не так багато. Але я хочу сказати, що люди, які не бігають, повинні хоча б ходити. Це дає сили прожити будь-який робочий день ефективно ", - впевнена політик.

Нагадаємо, що напрямок роботи українського уряду є визначальною умовою для народного депутата Юлії Тимошенко в разі ймовірного прем'єрства. За словами Тимошенко, створення нового уряду, який би політик очолила, звичайно, можливо. До того ж зараз в кулуарах влади активно ведуться переговори про можливість зміни прем'єр-міністра і всього Кабміну. Найголовніше, як стверджує нардеп, що для президента, що для представників більшості політичних сил - це об'єднання парламенту, а потім і всієї України.