Головна Новини Політика рада Тимошенко зробила гучну заяву про "Слугу народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко зробила гучну заяву про "Слугу народу"

Це повинен ініціювати президент

2 лютого 2021, 12:24
Поділіться публікацією:

Нардеп і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про готовність своєї фракції до створення коаліції з правлячою партією "Слуга народу" для того, щоб повернути Україну на шлях розвитку. Про це вона заявила під час погоджувальної ради  1 лютого, передає видання "Лівий берег".

Тимошенко зробила гучну заяву про "Слугу народу"

Тимошенко. Фото: Фокус

Тимошенко заявила, що всі національні сили повинні об'єднатися навколо ідеї повернення України на шлях розвитку, відродження і становлення. Вона заявила, що саме навколо цих цілей повинні об'єднатися все політсили.

Їй поставили уточнююче питання про створення коаліції з "Слугою народу" і групою "Довіра" після виключення з монобільшості нардепа Олександра Дубинського і виходу з президентської фракції ряду нардепів, вона відповіла, що якщо президент Зеленський ініціює таке об'єднання для порятунку української нації, то вони будуть приймати в цьому участь.

За кілька днів до цього журналісти зафіксували в Раді листування Тимошенко з главою Офісу Президента Андрієм Єрмаком, в якій вона запрошувала його в гості й говорила про те, що обговорювала якесь питання з віце-спікером Верховної Ради Русланом Стефанчуком.

Після виключення нардепа Олександра Дубінського, який потрапив під американські санкції, з фракції "Слуги народу" в ЗМІ почала з'являтися інформація про можливий розвал монобільшості через вихід з фракції ряду депутатів, орієнтованих на олігарха Ігоря Коломойського.

На сьогодні, ніхто з депутатів правлячої партії поки не оголосив про свій вихід слідом за Дубінським.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що зміниться для України при зовнішній політиці Байдена.

Також читайте, чому Арахамія проголосував проти Дубинського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини