Головна Новини Політика рада Тимошенко вимагає зниження тарифів на газ
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко вимагає зниження тарифів на газ

Ціна на газ буде не вище трьох гривень за кубометр

1 лютого 2021, 15:44
Поділіться публікацією:

В ході засідання Погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і комітетів депутат Юлія Тимошенко, яка очолює політичну партію України "Батьківщина", закликала Верховну Раду знизити тарифи на газ для українців.

Тимошенко вимагає зниження тарифів на газ

Тимошенко вимагає зниження ціни на газ в Україні - фото: з відкритих джерел

Так, Тимошенко звернулася до голови Верховної Ради Дмитру Разумкова і зажадала, щоб до порядку денного українського парламенту був внесений законопроєкт №4680 та щоб його якомога швидше роздивились. Його суть полягає в тому, що людям потрібно віддати український газ з 30% надбавки. Це допоможе отримати прибуток. Крім того, з газових сховищ з ціною закачування, зберігання, транспортування та ПДВ газ також потрібно буде віддати українцям.

"7 років тому, ще при іншій владі, у людей через ідеально опрацьовану корупційну модель забрали дешевий український газ і підняли ціни на газ і електроенергію в 11 разів. Куди пішли гроші? Навіщо так дурити людей?", — зазначила політик під час виступу на засіданні Погоджувальної ради.

На думку Тимошенко, запропонований її командою законопроєкт допоможе об'єднати зал. А також це крок до того, щоб показати українцям, що політики в змозі зробити хоч що-небудь для них. У зв'язку з цим вона наполягала на тому, щоб питання було поставлено на голосування режимі ad hoc, що дозволить якомога швидше поставити крапку в питаннях з тарифами на газ.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський розповів про те, як позбавити Україну від олігархів, а також про те, що   Зеленський звинуватив Тимошенко в політичних перевзуваннях протягом 20 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини