Головна Новини Політика рада Стало відомо, навіщо 120 нардепів вирушили ночувати на лінію розмежування на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, навіщо 120 нардепів вирушили ночувати на лінію розмежування на Донбасі

Качура повідомив, що нардепи будуть ночувати на Донбасі, а завтра вранці повернуться до Києва

21 жовтня 2020, 11:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці 120 нардепів від партії "Слуга народу" поїхали на лінію розмежування на Донбасі. Обранці народу залишаться там ночувати, повідомив "РБК-Україна" нардеп Олександр Качура.

Стало відомо, навіщо 120 нардепів вирушили ночувати на лінію розмежування на Донбасі

За його словами, колеги вирушили на Донбас о 6:00. На лінії розмежування вони розподіляться по бригадах і групах, спілкуватимуться в військовими та з місцевими жителями. Також Качура повідомив, що нардепи будуть ночувати там, а завтра вранці повернуться до Києва.

Напередодні про робочу поїздку "слуг народу" повідомив президент Володимир Зеленський. Мовляв, нардепи "почують про ситуацію там не з соцмереж, а від військових і місцевих жителів".

Нагадаємо, виступ президента України Володимира Зеленського в парламенті не обійшовся без курйозів. Так, в Мережі бурхливо обговорюють поведінку під час президентського послання одного з нардепів. Так, в ролику можна побачити, як народний депутат від партії "Слуга народу" Галина Третьякова багато разів киває під час промови президента з трибуни Ради. Ролик уже розійшовся Мережею. У коментарях до публікації користувачі бурхливо відреагували на реакцію парламентаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини