Головна Новини Політика рада Стало відомо, хто стане нардепом замість Вакарчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто стане нардепом замість Вакарчука

Спочатку зайти в парламент повинна була дружина колишнього міністра оборони

29 жовтня 2020, 08:42
Поділіться публікацією:

Місце Святослава Вакарчука у Верховній Раді дісталося "кіборгу" Андрію Шараськіну. Напередодні Центрвиборчком зареєстрував його народним депутатом від партії "Голос". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

Стало відомо, хто стане нардепом замість Вакарчука

Святослав Вакарчук. Фото: РИА Новости

Святослав Вакарчук склав повноваження ще в червні цього року. Спочатку його місце пророкували Аліні Свідерській, директору ТОВ "Айсе Хідр Юкрейн" і дружині колишнього міністра оборони України. Саме вона була наступною в партійному списку "Голосу". Однак Свідерська відмовилася заходити в Раду і місце автоматично перейшло до 20-го номера — Андрія Шараськіна. Повноваження народного депутата він візьме на себе відразу ж після того, як зачитає присягу у Верховній Раді.

Стало відомо, хто стане нардепом замість Вакарчука - фото 2

Андрій Шараськін народився 20 вересня 1977 року. Він — режисер і актор за професією, керує ПП "Театральна компанія Андрія Шараськіна", живе в Тернополі. На фронті воював з серпня 2014-го по січень 2016-го. Захищав Донецький аеропорт, за що отримав орден "За мужність". З 2016-го року був в Українській добровольчої армії заступником командувача. А через три роки очолив Координаційну раду добровольців і волонтерів Нацфоруму "Трансформація України".

Раніше "Коментарі" розповідали про те, який алкоголь найчастіше вживають нардепи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини