"Слуга народу" запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі

За розрахунками Гривко, це на 8% зменшить витрати на їх утримання

Нардеп від партії "Слуга народу" Сергій Гривко пропонує зменшити термін ув’язненим в тюрмах, коли ті активно накручуватимуть педалі на велогенераторах. Представники українського політикуму та представники ЗМІ належно не поцінували "креативний законопроект", пише "Телеграф"

Гривко пише в соціальних мережах, про те, коли 50 тисяч в’язнів посадити на велогенератори, то ця обставина зменшить майже на 8 відсотків витрати на те, щоб їх утримувати. Але в мережі критикують "ноу-хау" народного депутата.

Так, народна депутатка Ірина Геращенко повідомила на своїй сторінці, що спочатку прийняла повідомлення за фейк. Проте пізніше вона зробила висновок, що така пропозиція - "осіннє загострення".

Ще коментатори в мережі,роздумуючи над пропозицією представника найбільшої парламентської фракції, іронічно висловлюються про те, що "чи то в нас у Раді і справді перший депутат від штучного інтелекту, чи то маленький Сергій у найніжнішому віці таємно від батьків на незміцнілий дитячий розум Матрицю переглянув". Ще гривку з долею сарказму дають пораду мислити ширше і не "дискримінувати" учнів у школах, студентів, пенсіонерів, всі вони теж можуть крутити педалі... Хорошою є ідея, на велосипеди тепер тільки надія.

"А якщо наші інженери сконструюють електрогенераційні турбіни, які можна буде чіпляти на до***ізм, то Україна першою у світі колонізує Марс", — повідомляють в мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що У Раді пропонують на час війни не витрачатись на різні барабани. В парламент внесено законопроект про зупинення на час дії в Україні воєнного стану видатків державного і місцевих бюджетів на не першочергові потреби. Автором ініціативи виступила нардеп від фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк