Оголосили підозру: скандальний нардеп втік з України - ЗМІ

Наразі правоохоронці зʼясовують всі обставини незаконного перетину нардепом.

За даними правоохоронних органів, позафракційний народний депутат Артем Дмитрук, який відомий своєю підтримкою забороненого Московського патріархату, незаконно покинув Україну.

Як повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела, останній раз Дмитрук офіційно перетинав кордон з Молдовою на початку 2023 року. Він в'їхав в Україну 24 січня через пункт пропуску "Маяки-Удобне", але до серпня 2024 року не залишав країну.

Наразі правоохоронці розслідують обставини його несанкціонованого перетину кордону.

Пізніше стало відомо, що народному депутату Артему Дмитруку було оголошено підозру у скоєнні низки кримінальних правопорушень. Як повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на Офіс генерального прокурора, Дмитруку інкримінують участь у нападі групою осіб на правоохоронця та військовослужбовця, замах на викрадення вогнепальної зброї, а також спричинення потерпілому тілесних ушкоджень середньої тяжкості та хуліганські дії.

Хоча офіційно ім'я нардепа не було зазначено в повідомленні Офісу генерального прокурора, джерела підтвердили, що йдеться саме про Артема Дмитрука.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Тренер відомого футбольного клубу втік з України. На початку минулого року тренер із фізпідготовки футбольного клубу Чорноморець Ігор Касьяненко почав працювати,як представник оновленого тренерського штабу.

Як інформує Sport.ua, саме Ігор Касьянов в перших числах січня поїхав з України з усіма членами футбольного клубу, але не повернувсь додому. Було відомо, що в січні ФК Чорноморець виїхав на тренувальний збір до Туреччини, проте спортивний фахівець не повернувся в Україну. Як інформують джерела видання, тренер виїхав до Сполучених Штатів, де знаходиться зі своєю родиною в Маямі. Представники футбольного клубу Чорноморець вже надали коментар по цій ситуації.