Головна Новини Політика рада Разумков розповів про свої розбіжності з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів про свої розбіжності з Зеленським

З деяких питань у них є різночитання

4 лютого 2021, 11:01
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради України Дмитро Разумков розповів про те, якi розбіжності існують між ним і главою держави Володимиром Зеленським. Про це глава українського парламенту повідомив в інтерв'ю телеканалу "Прямий".

Разумков розповів про свої розбіжності з Зеленським

Зеленський та Разумков. Фото: Унiан

За його словами, в дискусіях народжується істина. Він визнав, що по ряду питань між ним і Зеленським існують розбіжності, які вони обговорюють. Так спікер відповів на питання про те, чи підтримує він повністю політику Гаранта.

Розмова задали уточнююче запитання про те, чи не стало останнім часом таких дискусій більше, на що він сказав, що буває по-різному і пояснив це нормальним робочим процесом.

З останніх ініціатив Президента Зеленського Дмитро Разумков не підтримував кандидатуру колишнього топ-менеджера "Нафтогазу" Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики. Рада голосувала за нього два рази і обидва рази провалила призначення.

Дмитро Разумков став відомий під час президентської кампанії Володимира Зеленського в 2019 році, коли був головним спікером штабу нинішнього президента.

До роботи на кампанії Зеленського Разумков займався політичним консалтингом, зокрема працював на політика Сергія Тігіпка.

На дострокових парламентських виборах 2019 року Разумков був першим номером у списку партії "Слуга народу". З серпня 2019 року його очолює Верховну Раду України. Кандидатуру Разумкова підтримали 382 народних депутата, що є рекордом.

Останнім часом в ЗМІ постійно публікуються чутки про можливі президентські амбіції Разумкова.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що канали Медведчука можуть позбавити студій.

Також читайте, чому були заблоковані телеканали Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини