Головна Новини Політика рада Рада розгляне ще одну кандидатуру на посаду міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада розгляне ще одну кандидатуру на посаду міністра

Прем'єр-міністр представить кандидата на посаду міністра з питань ветеранів

18 грудня 2020, 09:59
Поділіться публікацією:

На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради, парламент заслухає прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, який представить Юлію Лапутіну на посаду міністра з питань ветеранів. Нагадаємо, що на засіданні 16 грудня, парламент проголосував за звільнення міністра з питань ветеранів Сергія Бесараба.

Рада розгляне ще одну кандидатуру на посаду міністра

ФОТО: З відкритих джерел

Згідно з порядком денним Верховної ради, всього в парламенті буде слухатися 40 питань. Серед них народним депутатам буде запропоновано розглянути законопроект президента України Володимира Зеленського про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів України щодо діяльності Верховного Суду та органів суддівського управління.

Також на порядок денний буде винесено до розгляду внесення змін до Податкового кодексу і закону України, які передбачають додаткову підтримку бізнесу у зв'язку з посиленням заходів карантину.

Нагадаємо, що вчора Верховна рада підтримала кандидатури Сергія Шкарлета і Романа Лещенка на посаду міністрів. Так, за призначення Шкарлета міністром освіти і науки проголосували 226 народних обранців, а за призначення Лещенка міністром аграрної політики і продовольства — 242 нардепи в залі.

Однак під час засідання парламент України не підтримав призначення Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики. Тільки 186 нардепів проголосували "за" з мінімальної кількості у 226 голосів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що альтернатива Юрію Вітренко на посаду глави міністерства енергетики відсутня. Повторне голосування за його призначення відбудеться вже на початку майбутнього року. Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини