Головна Новини Політика рада Підвищення "мінімалки": Зеленського звинуватили в піарі, за нього заступився Разумков
commentss НОВИНИ Всі новини

Підвищення "мінімалки": Зеленського звинуватили в піарі, за нього заступився Разумков

Глава парламенту Дмитро Разумков закликав не перекручувати рішення нардепів про підвищення мінімальної заробітної плати по країні

25 серпня 2020, 14:48
Поділіться публікацією:








Після прийняття законопроекту про підвищення мінімальної заробітної плати в Україні до 5 000 гривень, фракція "Слуга народу" і безпосередньо президент Володимир Зеленський зіткнулися з критикою про те, що дане рішення є політичним і націлене на підвищення рейтингу перед місцевими виборами. З цього приводу свою позицію висловив спікер парламенту Дмитро Разумков на брифінгу після засідання Верховної Ради.

Підвищення "мінімалки": Зеленського звинуватили в піарі, за нього заступився Разумков

Так, за словами Разумкова, дане рішення було ініційовано не тільки фракцією "Слуга народу", а є комплексною пропозицією щодо поліпшення фінансового становища працівників некваліфікованої праці від всіх гілок законодавчої влади.

"Так чи інакше все стосуються цього процесу, тому говорити, що це якась піар-складова, думаю, не варто. Це ж не перший раз, коли підіймається заробітна плата. Торік вона також збільшувалася. Давайте не пересмикувати там, де цього немає насправді ", — закликав політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 326 народних депутатів підтримали підвищення мінімальної заробітної плати до 5 000 гривень з 1 вересня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини