Головна Новини Політика рада Медичний канабіс скоро будуть застосовувати в Україні - Арахамія
commentss НОВИНИ Всі новини

Медичний канабіс скоро будуть застосовувати в Україні - Арахамія

Влада розв'язала питання легалізації канабісу без законопроекту

23 грудня 2020, 08:40
Поділіться публікацією:

Лідер партії "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що невдовзі в Україні легально використовуватимуть канабіс в медичних цілях.

Медичний канабіс скоро будуть застосовувати в Україні - Арахамія

В Україні можна буде використовувати канабіс в медичних цілях. Фото: Depositphotos

За словами політика, рішення про застосування медичного канабісу от-от буде готовим. Таку інформацію він надав журналістам інформагенції УНІАН.

Глава фракції зазначає, що медичний канабіс не буде вирощуватися в Україні. Відповідно до цього депутати вирішили, що можуть розв'язати питання без законопроекту. Арахамія повідомив, що в Україні існує "червоний рецепт". Сюди входять наркотичні засоби, які використовують в медичних цілях, зокрема опіати. Тож влада вирішила просто в цей список додати і канабіс.

Загалом список "червоних рецептів" невдовзі буде розширено. Протягом трьох-чотирьох місяців медична сфера тестуватиме такий механізм допомоги хворим.

Тільки тоді можна буде говорити про виробництво наркотичних ліків на території України. Давид Арахамія, підсумував, що поки достатньо буде використовувати імпортні препарати.

Нагадуємо, що Володимир Зеленський обговорив з президентом Еммануелем Макроном сприяння з боку Франції в отриманні Україною якісної ліцензованої вакцини проти COVID-19.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Президент України Володимир Зеленський призначив нового заступника голови Офісу президента замість Юлії Ковалів. Її місце зайняла Юлія Свириденко.

До свого призначення в Офіс президента Юлія Свириденко була першим заступником міністра економіки. Також вона обіймала посаду першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації. Про причини таких кадрових змін пресслужба ОП не повідомляє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини