Кузьмін: Безугла більше місяця саботує роботу ТСК по вагнерівцям

Народний депутат Ренат Кузьмін зазначив, що Марина Безугла формує зручний для себе склад Комісії

Народний депутат від "Слуги народу" Мар'яна Безугла більше місяця саботує роботу тимчасової слідчої комісії у справі вагнерівцев, можливо, щоб приховати зраду на Банковій. Про це повідомив народний депутат від "Опозиційною платформи - За життя" Ренат Кузьмін на своїй сторінці в Facebook, пише "Перший Незалежний".

"Що і слід було очікувати:" слуга народу "Мар'яна Безугла відмовилася працювати головою слідчої комісії у справі вагнерівцев і інших актуальних справах про державну зраду, якщо її заступником у Комісії буде Ренат Кузьмін. Так і написала у себе в ФБ:" ... не вважаємо за можливе ... ", і опублікувала лист Арахамії керівництву фракції ОПЗЖ з цього приводу. Правда, без підпису самого Арахамії", - написав Кузьмін.


Також він додав:

"Нагадаю, що згідно із законом про ТСК Слідча комісія "із вагнерівців" повинна була вже місяць як почати роботу і за цей час провести не менше двох засідань. На жаль, Мар'яна Безугла замість розслідування "справи вагнерівців" нібито формує склад Комісії з зручних "підлеглих". Як думаєте, з якою метою їй потрібен "інший" заступник? Вона дійсно збирається розслідувати справу про зраду на Банковій і зриві спецоперації із затримання найманців? А може, цю комісію створили спеціально для того, щоб "відмазати" зрадників батьківщини, що злили спецоперацію ворогові? ".
"Схоже, нас чекає цікаве продовження. Відповідь керівництва ОПЗЖ на "хотєлки" "слуг народу" обов'язково опублікую", - резюмував парламентарій.