Головна Новини Політика рада Доплат у конвертах позбавили депутатів, які не голосували за Вітренка – депутат (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Доплат у конвертах позбавили депутатів, які не голосували за Вітренка – депутат (Відео)

Народний депутат України Гео Лерос повідомив, що "Слуги народу", які не голосували в Верховній Раді за кандидатуру Вітренка залишилися без зарплати в конвертах

8 лютого 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Гео Лерос заявив в ефірі 4 каналу, що для "Слуг народу" стало постійною практикою отримання доплат у конвертах за певні голосування у парламенті.

Доплат у конвертах позбавили депутатів, які не голосували за Вітренка – депутат (Відео)

Слугам народу не доплатили за голосування в Верховній Раді. Фото: ua.news

"Є певний пул зарплат в конвертах, який наповнюють олігархи, далі гроші роздаються народним депутатам. Під час першого голосування за Вітренка, тим депутатам, хто не проголосував за його кандидатуру не доплатили половину зарплати в конвертах. Під час другого голосування за Вітренка тим, хто не проголосував — взагалі не дали зарплату в конвертах. А зараз, перед третім голосуванням, конверт тих депутатів, які не проголосували за призначення Вітренка розподілили між тими депутатами, хто голосував для того, аби між ними виникла внутрішня конкуренція і у тих виникла мотивація в третій раз проголосувати", — заявив Гео Лерос.

Голова фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко раніше заявив, що фракція дуже ретельно готується до третього голосування за кандидатуру Юрія Вітренко та назвав це спецоперацією.


Нагадаємо, Юрій Вітренко призначений на посаду т.в.о. Міністра енергетики України через брак голосів у Верховній Раді України під час першого голосування у грудні 2020 року та у січні 2021 року. Народні депутати обурювалися тим, що Юрій Вітренко не знизив тарифи попри свої обіцянки в якості кандидата на посаду та мав конфлікт інтересів через судову тяганину через премію від НАК "Нафтогаз України", яка була сплачена йому перед першим голосуванням.

Юрій Вітренко раніше заявляв, що від премії він відмовлятися не буде, а якщо Верховна Рада України не підтримає його кандидатуру вдруге, то повернеться в бізнес та буде більше часу проводити із сім’єю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини