Головна Новини Політика рада Чи відбудеться відставка Авакова: в "Слузі народу" розповіли, коли розглянуть постанову
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відбудеться відставка Авакова: в "Слузі народу" розповіли, коли розглянуть постанову

Постанову про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова раніше підписали кілька десятків депутатів

18 червня 2020, 09:03 comments1214
Поділіться публікацією:

Постанову про відставку Авакова у Верховній Раді розглянуть не раніше, ніж у липні. Про це повідомив глава правоохоронного комітету, депутат зі "Слуги народу" Денис Монастирський.

Чи відбудеться відставка Авакова: в "Слузі народу" розповіли, коли розглянуть постанову

Фото: МВС України

Підписи за звільнення міністра внутрішніх справ збирали депутати з фракції "Голос". Їхню постанову підтримали близько 60 депутатів, в тому числі і зі "Слуги народу". Напередодні документ дійшов до профільного комітету парламенту. Там його вирішили включити до порядку денного. Але поки  що це не означає, що депутати в залі будуть голосувати "за" або "проти" звільнення Авакова.

"Поки що комітет лише рекомендував включити цю постанову до порядку денного сесії, але ще не розглядав. За регламентом, постанову повинні включити до порядку денного автоматично, якщо є рішення комітету. Відповідно, на наступному засіданні будемо розглядати цю постанову по суті і давати свою оцінку", — розповів глава правоохоронного комітету Ради.

До речі, на наступне засідання правоохоронний комітет збереться вже в наступному місяці — 1 липня. До того моменту питання відставки Авакова буде поставлене на паузу.

Депутати з "Голосу" почали збирати підписи за звільнення міністра внутрішніх справ після того, як у поліцейській дільниці в Кагарлику зґвалтували жінку, в чому підозрюють двох вже колишніх правоохоронців. Незадовго після цього у Броварах під Києвом сталася масова перестрілка. Депутати вважають, що за все це Аваков має відповідати особисто.

"Коментарі" також розповідали про те, що саме про ймовірну відставку міністра внутрішніх справ думає президент Володимир Зеленський. Раніше він навідріз відмовився звільняти "незамінного" міністра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини